Om Bambie

Hej! Vad kul att du hittat till min butik. Jag som driver nätbutiken bambie.se heter Kristin Log. Jag bor i Kumla tillsammans med min man och våra 3 barn. Att sy har sedan jag var liten varit min största hobby. Jag började sy på min mammas symaskin när jag var 4 eller 5 år och har sedan dess varit fast. Jag syr själv alla produkter till butiken med mycket kärlek och noggrannhet för att hålla högsta kvalité. Jag väljer ut tyger med stor omsorg för att ni ska få den bästa kvalitén på färdiga produkten.

Är det något ni undrar över så tveka inte att kontakta mig, jag svarar alltid efter bästa förmåga. Jag tycker det är viktigt att ni som kunder ska känna er trygga och nöjda med ert köp.

Ni når mig bäst på kontakt@bambie.se

Bambie är ett registrerat företag med F-skattsedel som betalar moms på alla varor.

Så här tycker mina kunder

Några av alla de fina kommenterar och tack som jag fått. Tack alla för att jag har fått vara med och förgylla den första tiden med de små.

Hej!
Jag tänkte bara skriva och tacka så mycket för det superfina babynestet jag beställde med nyckelpigor för några veckor sedan. Vi som gav presenten, mottagaren och alla andra gäster på babyshowern tyckte det var hur fint som helst!
- Vänliga hälsningar, Kristina

Hej igen!
Ville verkligen bara tacka så mycket för det jättefina babynestet. Min vän som fick det älskade det! 
- Mahlin

Det är så fint, min dotter är nu 3 månader och trivs fortfarande i det. Har tvättat det 2 gånger och det är lika fint nu.
- Therese

Babynest

Alla mina babynest är sydda med kärlek och omsorg av mig. Designen är min egen som är anpassad för att ge babyn den extra trygghet som behövs de första månaderna i livet.

Jag syr mina babynest i bomullstyg om inget annat anges. Stoppningen är i kardad lösvadd. Madrassen i botten mäter ca 30* 65* 2 cm i original modellen och är uttagbar för att underlätta vid tvätt.

Babynestena sys i olika storlekar (Måttet är på madrassen) Original ca 30* 65cm Extralångt ca 30* 75cm Tvilling ca 60* 80cm

Tänk på att inte tvätta babynestet för ofta då babyns doft i det ger en extra trygghet, skydda det hellre med underlakan, kudde, kräkskydd eller liknande. När det behöver tvättas så släpp på snöret runt babynestet, ta ut madrassen och tvätta det i 40 grader. Torkas gör det lättast i plant läge bredvid tex ett element eller på svag värme i torktumlaren. Efter tvätt behöver man dra lite i kanterna och fluffa upp vadden lite igen. (Som i kuddar). Vill man vara extra rädd om stoppningen kan man vid tvätt bara peta ut snörena som håller ihop korven i nederkant och knyta upp det, plocka ut vadden och tvätta nestet. Stoppa sedan tillbaka vadden och knyt ihop.

Kristin Log